Közeleg…

A naptár szerint május vége felé járunk, ezt azonban senki sem közölte az időjárással. Áprilisi szeszélyt, szeptemberi indián nyarat és novemberi kora telet is volt szerencsénk megtapasztalni az elmúlt hetekben. Mindez viszont nem változtat a tényen, miszerint júniusban nyári szünetre mennek az oktatásban résztvevők. De nem csak ők. A színházak is idényt zárnak. A nagyon fondorlatos levezetés záró akkordjaként pedig könnyen kitalálható: galériánk országjáró kiállítás sorozata is megpihen szeptemberig. Nem csoda, hiszen 9 hónap alatt több, mint 150 tárlatot szerveztünk vidéki városokban és Budapest kerületeiben. Évről-évre többen és többen látogatják tárlatainkat illetve a büszke és boldog vásárlóink tábora is folyamatosan növekszik.

 

De miért válik büszkévé és boldoggá a kedves nagymama, aki a 10 havi kamatmentes részlet segítségével hozzá juthat kedvenc csendéletéhez vagy gyermekkorát idéző tájképekhez? És az ornitológus nagypapa, aki kedvére válogathat több művésztől is madár témában? Esetleg az 50-60-as éveiben járó házaspár, akik már megtehetik, hogy gyűjtő szenvedélyüknek élve egyes alkotók életművéből válogatnak saját falukra? Netán a már önálló egzisztenciával rendelkező 30-40-es korosztály, akik nem csak gyönyörködni, nem csupán lakást feldíszíteni, de pénzüket befektetni is szeretnék? Nos, büszkeség tölti el őket, mert tudják, hogy olyan alkotóktól válogathatnak kiállításainkon és honlapunkon, akiket nem csupán Magyarországon ismer a szakma, hanem Európa-, és sok esetben világszerte is. Az érzés pedig attól teljesül be, hogy az adott festményt, grafikát, tűzzománcot vagy szobrot meg is vásárolják. S a boldogság? Ki ne lenne az egy értékálló kortárs, művészeti és esztétikai csodával, ami ráadásul tetszik is az azt megvásárlónak?

Érdeklődő és vásárló közönségünknek nincs nehéz dolga, ha el szeretne csábulni. Rengeteg módon szerelembe eshet kínálatunkból. Választhat kiállításainkat meghirdető szórólapjainkról, évente kétszer kiadott katalógusainkból, minden évben megjelenő naptárunkból, napi rendszerességgel feltűnő facebook postjainkból. A legnagyobb választási lehetőség pedig honlapunkon van. Itt egyszerre megtekinthető a több mint kétezres műtárgy kínálatunk, amely naponta frissül. Minden esetben várjuk az érdeklődők telefonos, e-mailes vagy személyes megkeresését!
Bár kiállításainkon „csupán” 700-800 alkotás fér el, az igazi kapcsolat mégis akkor alakul ki a mű és új tulajdonosa között. Ezért is csak bátorítani tudunk mindenkit a személyes megjelenésre.

Visszakanyarodva a bevezető sorokhoz, a szezon végéhez, meg kell említenünk valamit. Valamit, ami olyan esemény, ami nem gyakori egy galéria életében. 2018-19-es országos kiállítássorozatunkat lezárandó Vándorfény 7 címmel tíz napos tárlatot szervezünk, ahol közel 1500 alkotás várja törzs- és leendő vásárlóinkat! A www.vandorfeny.hu/vandor7 linken fellelhető művek közül az Önnek tetszőket egy vagy több párba állítva akár 50%-os kedvezménnyel is elviheti! Ez azt jelenti, hogy 2 festmény közül csupán az értékesebb teljes árát kell kifizetnie! Hogy még könnyebbé tegyük a választást, újdonságként az érintett művek árait is feltüntetjük honlapunkon, így Ön már otthonában összeállíthatja mely képpárokat vinné haza. A kisplasztikák szerelmeseire is gondoltunk! Szobraink árából 30% kedvezményt tudunk adni. Ajánlatunk csak a linken megtalálható műtárgyakra érvényes!
A kiállított festmények ára a rajtuk lévő kerettel értendő, keretcserére térítés ellenében természetesen van lehetőség! További segítségnek szánjuk, hogy a művek ellenértékét akár három havi kamatmentes részletben is elfogadjuk, amennyiben 2019. augusztus 20-ig megkapjuk a teljes vételárat.

Ezzel a nem mindennapi lehetőséggel szeretnénk hozzájárulni a képzőművészet kedvelői táborának szélesítéséhez illetve a művek még könnyebb elérhetőségéhez. Hívja el családját, barátait, ismerőseit 2019. május 24. péntek – június 2. vasárnap 10 és 19 óra között a Vándorfény Galéria belvárosi kiállítótermébe (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 3. – Szép utca sarok; parkolás a Reáltanoda utcában)!
Az esemény ideje alatt megvásárolt műveket el is postázzuk (postaköltség ellenében) vagy kiszállítjuk címére.

Műfajtól függően sok lehetőség van elbúcsúztatni egy évadot. A képzőművészet terén ennél kedvezőbb aligha akad, a Vándorfény 7 elnevezésűt vétek elszalasztani.
Ön se tegye!

Szeretettel várjuk a Vándorfény Galéria alkotói és munkatársai nevében!

Item added to cart.
0 items - Ft
0

Speciális kérésem van

Értesítést kérek, ha új műalkotás érkezik