Budaőrs – Tesco hipermarket – 2020.08.10-22.

Kényelmes közelségben a Vándorfény Galéria

Augusztus 10. és szeptember 22. között megtalálhatóak és meglátogathatóak vagyunk Budaőrsön a Tesco hipermarketben (Kinizsi út 1–3.). Nyitva tartunk mindennap, hétvégén is 10 és 19 óra között!

Budaőrs, Kinizsi út 1–3.

Több mint 12 éve nyitottuk Budapest belvárosában a Vándorfény Galériát, ami igazán az otthonunkká vált. A baráti beszélgetésekben elő-előfordult, hogy nehéz parkolni a belvárosban, sok idő bejutni a városba és hétvégén nem tartunk nyitva. Változtak a körülmények és kiléptünk a korfontzónánkból. Megtartottuk a belvárosi otthonunkat és nyitottunk egy “fiók galériát”, ami közel megy Önökhöz. Összeszedtük 6 pontban az előnyeit az új megjelenési formánknak.

  1. Mindennap nyitva tartunk 10 és 19 óra között! Hétvégén is, így bármelyik nap, bármelyik napszakban meglátogathatnak bennünket.
  2. A parkolás is megoldott, hiszen ingyenesen és könnyen találnak parkolóhelyet.
  3. A Galéria teljes kínálata (www.vandorfeny.hu, közel 2000 műtárgy) elérhető a bevásárlóközpontban is. Önnek csak 1-2 nappal a látogatása előtt kell jeleznie, mely alkotásokat szeretné megnézni.
  4. Könnyebb elvinni néhány alkotást az otthonunkba, ha csak néhány utcára vagyunk. Ne hagyják ki, éljenek ezzel a lehetőséggel, vigyék haza és néhány napig éljenek együtt az alkotás(okkal)!
  5. Mutassa be a Vándorfény Galériát és a műalkotásokat ismerőseinek, barátainak, rokonainak! Ajánljanak bennünket, látogassanak meg közösen!
  6. Hetek, hónapok óta szeretné bekeretezni, átkeretezni festményeit!? Itt az alkalom, nem kell a belvárosba jönnie ezért.

Várjuk szeretettel és barátsággal megnyílt, új helyünkön. Természetesen a megszokott rugalmassággal és kedvezményekkel!

Item added to cart.
0 items - Ft
0

Speciális kérésem van

Értesítést kérek, ha új műalkotás érkezik