fbpx

CAKÓ FERENC Kossuth-díjas festőművész élő homokrajz Előadása - Ingyenes, de regisztrációhoz kötött - 2024.06.22.

Cakó Ferenc különleges élő homokanimációs előadására, amennyiben regisztrál, azzal vállalja, hogy Galériánkban vásárolja meg a karszalagot 3000 ft (felnőtt) és 1500 (gyermek) áron. 

A karszalagok megvásárolhatók a Múzeumok Éjszakája programjaira a Vándorfény Galériában (1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 3., nyitvatartásunk: hétfő-szombat 10-18 óra). A Cakó előadásra csak a nálunk vásárolt karszalag érvényes, várjuk szeretettel.

Cakó Ferenc művész úr eredeti rézkarcai, festményei, monográfiája és új János Vitéz könyve is megvásárolható lesz.

Hihetetlen kreativitás, megismételhetetlen és felejthetetlen élmény! Klasszikus zene által ihletett képeket varázsol vászonra Cakó Ferenc Kossuth-díjas,  Érdemes és kiváló festőművész, animációs filmrendező.  A világon egyedülálló, a pillanat hatása alatt született produkció maradandó élményt jelent látogatóink számára.

A zenére komponált homokanimációt speciális technikai megoldással élőben, a mozivászonra kivetítve élvezheti a közönség.Cakó Ferenc bámulatos homokanimációs technikájával egy általa elképzelt történetet mesél el. Az egyszeriséget kiemelő homokperformansz nagyban épít az improvizációra, a spontánul, az előadó és néző hangulatainak kereszttüzében létrejövő műre.

Cakó 1996-ban, a világon elsőként dolgozta ki az élő homokanimációs előadás ötletét. Azóta a zeneszámok ihlette élő-kavargó, filmszerűen pergő, látványos színpadi homokrajz-folyamát óriási kivetítőn kísérheti figyelemmel a nagyérdemű.

Cakó Ferenc különleges hatású homokrajz-animációs filmjeivel a képzőművészeti formavilág állandó kísérletezője lett. Önállóan írja, tervezi, rendezi és kivitelezi a nemzetközi fesztiválokon nagy sikert arató filmjeit. Képzőművészeti ihletésű, több hónapi aprólékos munkával készült filmjeit szinte valamennyi nemzetközi filmfesztivál jelentős díjjal jutalmazza.

Regisztráció

Múzeumok éjszakája
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
hu_HUHU_HU

Speciális kérésem van

Értesítést kérek, ha új műalkotás érkezik