fbpx

Rólunk

Rólunk

A Vándorfény Galéria immáron több, mint két évtizedes múltra tekint vissza. „Értékünk a kortárs” ars poeticánknak megfelelően az elsődleges célunk az, hogy megismertessük és népszerűsítsük a posztmodern magyar művészetet a szépség és az esztétikum iránt fogékony közönséggel. A Budapest belvárosában található galériánkban tizenöt éve szervezünk egyéni, illetve csoportos kiállításokat, valamint huszonöt éve foglalkozunk műkincskereskedelemmel.

A kortárs művészet rendkívül sokszínű, így a galériánkban felvonuló művészeti alkotások is azok. A mindenkori művész kezében megvan az a lehetőség, hogy alkotásával megszólítsa a nézőjét, legyen szó a múltról, a jelenről, vagy éppen a jövőről. Mindenki számára mást mond és ez a művészet egyik lényege: ettől válik különböző módon befogadhatóvá, mégis egyetemessé.

Célunk, hogy olyan művészeti alkotásokat tárjunk a művészetkedvelő közönség elé, amelyek különleges vizuális szépséget nyújtanak, mégis mélyebb tartalmi mondanivalót is tartalmaznak. A posztmodern művek egyúttal a korunk lenyomatai is, amelyekről örömmel folytatunk közös párbeszédet a galériánkban a hozzánk betérőkkel, egy szakértő, nyitott légkörben. Fontosnak tartjuk, hogy a festészeti, a grafikai, a szobrászati, a kerámia és a tűzzománc alkotások között mindenki meglelje a számára legkedvesebb művet, ezáltal az otthonuk enteriőrjeit is bensőségesebbé és különlegesebbé tehetik.

Ingyenes kiszállítás!

Válasszon a honlapunkról, az Önnek tetsző alkotások közül, akár többet is!

Kiszállítjuk, megmutatjuk, s Ön otthon dönt, melyik tetszik igazán, a műtárgyak, és a fizetési lehetőségek közül is!

Hívjon, vagy írjon nekünk!

Jánosi István: 06-20/915-60-76 – Sass László: 06-20/265-25-49
info@vandorfeny.hu

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
hu_HUHU_HU

Speciális kérésem van

Értesítést kérek, ha új műalkotás érkezik