Kényelmes közelségben a Vándorfény Galéria

Október 26. és November 24. között megtalálhatóak és meglátogathatóak vagyunk Dunakeszi Hipermarketben (Dunakeszi, Főút 190. Tesco). Nyitva tartunk minden nap, hétvégén is 10 és 19 óra között!

Dunakeszi, Főút 190. (Tesco)

Több mint 12 éve nyitottuk Budapest belvárosában a Vándorfény Galériát, ami igazán az otthonunkká vált. A baráti beszélgetésekben elő-előfordult, hogy nehéz parkolni a belvárosban, sok idő bejutni a városba és hétvégén nem tartunk nyitva. Változtak a körülmények és kiléptünk a korfontzónánkból. Megtartottuk a belvárosi otthonunkat és nyitottunk egy “fiók galériát”, ami közel megy Önökhöz. Összeszedtük 6 pontban az előnyeit az új megjelenési formánknak.

  1. Mindennap nyitva tartunk 10 és 19 óra között! Hétvégén is, így bármelyik nap, bármelyik napszakban meglátogathatnak bennünket.
  2. A parkolás is megoldott, hiszen ingyenesen és könnyen találnak parkolóhelyet.
  3. A Galéria teljes kínálata (www.vandorfeny.hu, közel 2000 műtárgy) elérhető a bevásárlóközpontban is. Önnek csak 1-2 nappal a látogatása előtt kell jeleznie, mely alkotásokat szeretné megnézni.
  4. Könnyebb elvinni néhány alkotást az otthonunkba, ha csak néhány utcára vagyunk. Ne hagyják ki, éljenek ezzel a lehetőséggel, vigyék haza és néhány napig éljenek együtt az alkotás(okkal)!
  5. Mutassa be a Vándorfény Galériát és a műalkotásokat ismerőseinek, barátainak, rokonainak! Ajánljanak bennünket, látogassanak meg közösen!
  6. Hetek, hónapok óta szeretné bekeretezni, átkeretezni festményeit!? Itt az alkalom, nem kell a belvárosba jönnie ezért.

Várjuk szeretettel és barátsággal megnyílt, új helyünkön. Természetesen a megszokott rugalmassággal és kedvezményekkel!

Item added to cart.
0 items - Ft
0

Speciális kérésem van

Értesítést kérek, ha új műalkotás érkezik